VAtched

Doetinchem

Jouw voordeel

  • Als member van Mind Your Network ontvang je 50% korting op de kennissessie "Slim Organiseren" van VAtched. Dit betekend dat je geen €49,- excl. BTW betaald maar €24,50 excl. BTW.

Bedrijfsactiviteiten

Website

50% korting op kennissessie "Slim Organiseren"

Als member van Mind Your Network ontvang je 50% korting op de kennissessie “Slim Organiseren” van VAtched. Dit betekend dat je geen €49,- excl. BTW betaald maar €24,50 excl. BTW.

Meer info:

https://www.vatched.com/kennissessie/

Hoe groot je organisatie ook is, er ontstaan altijd bottlenecks door te weinig personeel of het niet in huis hebben van bepaalde expertises.

Maar hoe kun je dat dan als organisatie slim organiseren? Waar begin je? Voordat je gaat uitbesteden is het belangrijk om als organisatie in kaart te brengen waar je personeel goed in is en waarin niet. Welke taken vragen veel van je mensen en welke niet?

Als je dat helder hebt kun je gaan kijken welke taken je kunt automatiseren, vereenvoudigen, schrappen of uitbesteden. Bij het uitbesteden is het dus belangrijk dat je weet wat je zoekt en wie je zoekt. Want niet elke zzp’er kan jouw organisatie goed helpen.

Zie je op LinkedIn ook wel eens oproep met de vraag “Wij zijn op zoek naar een zzp’er die ons kan helpen met…..”? De meest makkelijke manier om een zzp’er te werven en de meest makkelijke manier om daar dan als zzp’er op te reageren. Honderden reacties worden er bij deze oproep geplaatst. Maar hoe val je dan op als zzp’er tussen al die reacties? Als zzp’er worstelde ik daar enorm mee. Het kostte veel tijd om soms met de meeste ludieke “sollicitatie” te komen en 9 van de 10 keer kreeg ik geen reactie….Nog niets eens een bedankje voor alle moeite.

Aan de andere kant zag ik ook de organisatie worstelen.  Hoe selecteer je de juiste kandidaat uit al die reacties? Vaak bleek ook nog dat de organisatie nog niet helemaal helder had wat ze precies zochten qua expertise of persoonlijkheid. De zoekvraag blijkt vaak complexer dan op voorhand gedacht wordt. De kans op mismatch is daardoor groot.

Meer weten?

Bel of mail voor meer informatie!

Hoe zou het zijn als je aan het einde van je werkweek een lege mailbox hebt? Je to-do lijst af is en ook nog tijd hebt gehad voor jezelf?

Als ondernemer heb je altijd 1001 dingen te doen en lijkt het werk nooit af.

Dat kan ook anders. Wil je weten hoe je – met minder moeite – meer gedaan kunt krijgen in je bedrijf? Kom dan naar de sessie ‘Slim organiseren’.

Tijdens de ‘Slim organiseren’ sessie leer je:

  • Welke methode voor jouw bedrijf werkt om meer ruimte te krijgen voor groei en ontspanning.
  • Wat het grootste knelpunt is qua efficiency in jouw bedrijf – en hoe je dat kunt veranderen.
  • Wat de eerste stap is die je moet zetten om slimmer en efficiënter te werken.

Aanmelden via onderstaande link:

https://www.vatched.com/kennissessie/

Een succesvolle samenwerking begint bij de perfecte match

Ilona Schuyzeman

Bekijk onze lopende acties:

50% korting op kennissessie "Slim Organiseren"

Als member van Mind Your Network ontvang je 50% korting op de kennissessie “Slim Organiseren” van VAtched. Dit betekend dat je geen €49,- excl. BTW betaald maar €24,50 excl. BTW.

Meer info:

https://www.vatched.com/kennissessie/

VAtched

Adres

Hanzestraat 33
7006 RH Doetinchem

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

06-51172930

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Word member van Mind Your Network​