Altios

Apeldoorn

Jouw voordeel

  • Als member van Mind Your Network ontvang je 5% korting op je glasvezel abonnement bij Altios.

Bedrijfsactiviteiten

Website

5% korting op een glasvezel abonnement

Ontvang als member van Mind Your Network 5% korting op je glasvezel abonnement. Voor meer informatie neem contact.

https://altios.nl/contact/

Hét aanspreekpunt voor alle ICT en Telecom zaken

Organisaties kunnen al hun ICT en Telecom zorgen uitbesteden aan Altios. Wij adviseren en implementeren de beste oplossing en zorgen dat die oplossing altijd optimaal functioneert. Onze Servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt persoonlijke ondersteuning, zowel vanaf afstand als op locatie. Organisaties zijn daardoor verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, maximale beschikbaarheid en technische ondersteuning op elk moment.

Strategisch advies, full-service en beheerprojecten op het gebied van ICT, Telecom, Cloud, websites, bedrijfsapplicaties, vast- mobielintegratie en ‘Het Nieuwe Werken’ zijn bij ons aan de orde van de dag. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance van systemen en applicaties uit handen. Daarnaast dragen wij zorg voor de installatie, configuratie en het beheer. In het verlengde daarvan ligt het proactieve beheer van de omgeving.

Objectief advies

Organisaties zijn bij Altios verzekerd van objectief advies, omdat Altios voorziet in alle facetten van ICT & Telecom. De keuze voor een ICT en Telecom oplossing is belangrijk en alleen goed te maken wanneer alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar worden gezet. Uiteraard moeten ook alle mogelijke besparingen inzichtelijk worden gemaakt. Pas dan kan een weloverwogen beslissing worden genomen. Met onze expertise en financiële kijk op dit gebied ondersteunen wij organisaties bij het nemen van deze belangrijke beslissingen. Beslissingen die resulteren in een optimale bedrijfscontinuïteit en een zorgeloze omgeving, nu en in de toekomst.

Onze dienstverlening:

Waarom kies je voor ons?

De ontwikkelingen op het gebied van ICT en telecom gaan snel. Altios loopt altijd voorop en voorziet organisaties in de beste oplossingen, perfect afgestemd op de wensen en eisen. Van mobiele telefonie, servers op locatie en proactief beheer tot aan het werken in de Cloud. Toonaangevend is onze persoonlijke benadering. Onze servicedesk biedt dag en nacht technische ondersteuning en is snel ter plaatse bij calamiteiten. Storingen kosten namelijk veel tijd en geld en daarom moet een omgeving altijd goed functioneren. Wij nemen deze verantwoordelijkheid volledig uit handen en zorgen voor een optimaal stabiel systeem.

Meer weten?

Bel of mail voor meer informatie!

Bekijk onze lopende acties:

5% korting op een glasvezel abonnement

Ontvang als member van Mind Your Network 5% korting op je glasvezel abonnement. Voor meer informatie neem contact.

https://altios.nl/contact/

Altios

Adres

Watermanstraat 41
7324 AJ Apeldoorn

(plan route of kopieer adres)

Telefoonnummer

055 203 21 80

E-mail

[email protected]

Website

Ga naar website

Volg ons op

Word member van Mind Your Network​