Altijd en overal netwerken. Dat is wat wij jou kunnen bieden.

Campus-buiten
+500 aangesloten members

Dolores et ea rebum vero eos et accusam et kasd justo duo.

Mind Your Network

Ondernemen en netwerken – kan je dit eigenlijk los van elkaar zien?

Zet 3 bevlogen netwerkers in één digitale ruimte en de linkjes en ideeën vliegen al snel over het scherm. André, Yvon en Mark hebben 2 gemene delers: ondernemen en netwerken. Gelukkig blijft niet bij een idee op het scherm. Met Mind Your Network maken ze grote netwerkplannen waar.

André

Ruim 10 jaar ondernemer, maar een leven lang ondernemend geweest. Als voormalig directeur van MKB Twente heb ik ervaring opgedaan in het bouwen van een groot netwerk en zit het verbinden in mijn DNA. Bruggenbouwer pur sang, resultaatgericht en ondersteunend.


Ook op diverse aspecten van het ondernemerschap deel ik graag inhoudelijke kennis en ervaring.

‘Eripiendo Successum Prosum’, tua Successum!

-Al helpende dien ik het succes- uw succes!

Yvon

Het ondernemerschap zit in mijn genen en ruim 11 jaar help ik bedrijven hun zichtbaarheid en bereik te vergroten wat uiteindelijk leidt tot meer business-kansen en omzet.

Als directeur/ eigenaar van de Netwerkvloer, heb ik vele bedrijven weten te binden aan het concept en hiermee ook een groot netwerk weten op te bouwen. 

Netwerken, verbinden en samenwerken, vormen de 3 pijlers van mijn ondernemerschap.

Graag help ik collega- ondernemers met behulp van deze 3 pijlers, resultaatgericht hun doelstellingen te halen.

 

Ik geloof in de kracht van samen!

Mark

Met meer dan 15 jaar ervaring in branches als recruitment, software, retail en trainingen zowel als ondernemer als wel in dienstverband is er één rode draad: NETWERKEN. Het continu verbinden van vraag en aanbod op welke manier dan ook is een grote passie van mij. Het verdiepen in een ander, de juiste vragen stellen en investeren in relaties is waar ik gelukkig van word.

GoMeet member
Waarom member worden?
Waarom partner worden?

Word member van Mind Your Network​